Υπηρεσίες

Ψυχίατρος Αθήνα: Αντώνης Μούγιας

Ψυχίατρος Αθήνα: Υπηρεσίες ιατρείου

Ψυχιατρική εξέταση και παρακολούθηση: Διάγνωση και αντιμετώπιση ψυχιατρικών νόσων.

Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία: Ψυχοθεραπευτική αντιμετώπιση προβλημάτων άγχους, διάθεσης και άλλων αιτημάτων. Πρόκειται για την αποτελεσματικότερη ψυχοθεραπευτική μέθοδο με εφαρμογές στις περισσότερες ψυχιατρικές διαταραχές.

Γνωσιακή ψυχοθεραπεία μέσω skype: Σε περιπτώσεις δυσκολίας μετακίνησης ή και έλλειψης χρόνου, με προϋπόθεση πως η αρχική αξιολόγηση θα γίνει στο ιατρείο.

Συνταγογράφηση: Συνταγογράφηση σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ με ελάχιστο κόστος (10 ευρώ) και καμία ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους.

Ιατρείο μνήμης: Πρόκειται για έλεγχο μνήμης με χρήση εξειδικευμένων δοκιμασιών, διάρκειας περίπου 45’ και εξέταση από τον γιατρό

Επίσκεψη κατ’ οίκον: Σε περίπτωση που η μετακίνηση είναι δύσκολη.

Δυνατότητα συνταγογράφησης ΕΟΠΥΥ από καρδιολόγο που συστεγάζεται

 

Ψυχίατρος Αθήνα: Γιατί να ζητήσω βοήθεια

Oι ψυχικές διαταραχές προκαλούν συναισθήματα φόβου και άγχους σε όλους τους ανθρώπους. Πολλοί φοβούνται να επισκεφτούν κάποιον ψυχίατρο, άλλοι γιατί ντρέπονται και άλλοι πιστεύουν πως ο ψυχίατρος δύσκολα μπορεί να βοηθήσει. Στην πραγματικότητα, οι ψυχιατρικές διαταραχές αντιμετωπίζονται. Η έγκαιρη διάγνωση, η εκπαίδευση πάνω στη διαταραχή, η έγκυρη ενημέρωση, οι προληπτικές εξετάσεις και δοκιμασίες και η σωστή θεραπεία οδηγούν σε καλύτερη ποιότητα ζωής και μειώνουν σημαντικά την επιβάρυνση από τις ψυχιατρικές διαταραχές. Ζητήστε λοιπόν βοήθεια (ψυχοθεραπευτική ή/και φαρμακευτική (όπου και αν χρειάζεται) και πάρτε και πάλι την κατάσταση στα χέρια σας.

Ψυχίατρος Αθήνα

Ψυχίατρος Αθήνα

Πολλοί άνθρωποι παρουσιάζουν συμπτώματα άγχους και κατάθλιψης. Άλλοι νιώθουν πως δυσκολεύονται να διαχειριστούν  την καθημερινότητά τους. Όποιο πρόβλημα και να αντιμετωπίζετε, είναι σημαντικό να το συζητήσετε με έναν ειδικό. Πολλά ψυχιατρικά συμπτώματα γίνονται καλύτερα ή και θεραπεύονται πλήρως μόνο με την ψυχοθεραπεία. Άλλες φορές μπορεί να χρειαστεί και η χορήγηση φαρμάκων (εάν και ο ίδιος ο ασθενής το επιθυμεί). Αυτό πάντως που είναι σημαντικό είναι πως οι ψυχιατρικές νόσοι βελτιώνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό και η καθημερινότητα των ανθρώπων με ψυχολογικά προβλήματα βελτιώνεται μετά την επίσκεψη σε έναν  ειδικό.