Ο Ιατρός

Ιατρείο4    Νέα Σμύρνη 1

Ο Ψυχίατρος Αντώνης Μούγιας είναι Επιστημονικά Υπεύθυνος του κέντρου Alzheimer της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο Νέστωρ», Επιστημονικά Υπεύθυνος του 1ουΟικοτροφείου της ίδιας εταιρείας, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας και Διδάκτωρ του πανεπιστημίου των Ιωαννίνων στην Ψυχιατρική.

Στο ιατρείο του, στην οδό Τσακάλωφ 8 στο Κολωνάκι, παρακολουθεί ασθενείς με αγχώδεις, καταθλιπτικές και ψυχωτικές εκδηλώσεις, πραγματοποιεί τεστ μνήμης και διάγνωση της άνοιας και συνεργάζεται με ψυχολόγους και άλλους επαγγελματίες υγείας (οι οποίοι προσφέρουν ψυχοθεραπευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες). Επίσης, συνταγογραφεί και χορηγεί πιστοποιητικά ψυχιατρικής κατάστασης.

Ως Επιστημονικά Υπεύθυνος της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας “Ο Νέστωρ” έχει αναπτύξει και είναι υπεύθυνος για δεκάδες παρεμβάσεις που απευθύνονται σε ασθενείς με άνοια και τους φροντιστές τους. Διευθύνει την Κλινική Βραχείς Νοσηλείας του Νέστωρ και είναι υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης της ίδιας εταιρείας. Επιπλέον, ο Αντώνης Μούγιας έχει παρακολουθήσει ένα διετές ψυχοεκπαιδευτικό πρόγραμμα στο ΕΠΙΨΥ και εκπαιδεύεται πάνω στη Γνωσιακή – Συμπεριφορική Θεραπεία.

Categories:

Not Found

Apologies, but no results were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post.